Sprawdź skład kosmetyku

Składniki

DOM KOSMETYKOW

Wyszukiwarka składników

Określ właściwości składników
Wpisz paramery wyszukiwania w pola wyszukiwarki!




Nazwa INCI: COCO-GLUCOSIDE

Poliglukozyd kwasów oleju kokosowego. Środek powierzchniowo czynny. Substancja myjąca pochodzenia roślinnego. Otrzymuje się go z oleju kokosowego i skrobi kukurydzianej. Dobrze rozpuszcza się w wodzie. Często stosowany w kosmetykach naturalnych.

Funkcje: ŚRODEK POWIERZCHNIOWO CZYNNY, PIENIĄCA, OCZYSZCZAJĄCA