Sprawdź skład kosmetyku

Składniki

DOM KOSMETYKOW

Wyszukiwarka składników

Określ właściwości składników
Wpisz paramery wyszukiwania w pola wyszukiwarki!




Nazwa INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Olej rycynowy. Ma gęstą konsystencję. Jest szeroko stosowany w pielęgnacji włosów. Wzmacnia, zagęszcza, pobudza wzrost.

Funkcje: ZMIĘKCZAJĄCA (EMOLIENT), ODŻYWIAJĄCA SKÓRĘ, NAWILŻAJĄCA, WYGŁADZAJĄCA, ROZPUSZCZALNIK