Sprawdź skład kosmetyku

Składniki

DOM KOSMETYKOW

Wyszukiwarka składników

Określ właściwości składników
Wpisz paramery wyszukiwania w pola wyszukiwarki!




Nazwa INCI: LINUM USITATISSIMUM OIL

Linum Usitatissimum Oil to olej wyciskany z suszonych dojrzałych ziaren lnu. W kosmetykach stosowany jako substancja zmiękczająca i odżywcza.

Funkcje: ZMIĘKCZAJĄCA (EMOLIENT), ODŻYWIAJĄCA SKÓRĘ, ROZPUSZCZALNIK